Den otevřených dveří v Point One!

15. 2. 2023 se konala dnes již tradiční akce Den otevřených dveří v Point One. V Pointu jsme přivítali a provedli více než 40 zájemců. Náš realizační tým zvědavcům ukázal prostory inkubátoru, jeho fungování, seznámili jsme je s akceleračními programy, právě probíhajícím náborem a pověděli taky pár historek z inkubace. Zároveň návštěvníci měli možnost seznámit se s našimi členy z řad startupů a firem, které se u nás inkubují. Zvídavci se mohli pobavit také s našimi mentory a většinou našeho realizačního týmu.

Partnerem akce byl RedBull, který nám dodává energii do začátku podnikání, a zásobí nás dobrým pitím. Jak to u nás vypadalo, zjistíte z našeho foto-ohlédnutí níže. Stále také až do 26. 2. 2023 běží nábor členů. Pokud chcete podnikat, nebojte se přihlásit. Point One ČZU může být tou pravou volbou pro váš úspěšný byznys.

Point One ČZU

Podnikatelský inkubátor ČZU oficiálně působí na univerzitě od roku 2015 a od svého založení pomohl na 80 projektům a firmám. Sídlí na kolejích EFG, kde vznikly 3 moderní patra určená pro rozvoj začínající podnikatelů především v oblastech udržitelnosti, ekologie, zemědělství nebo zpracování potravin. Inkubátor vede a rozvíjí od listopadu 2019 Klára Palasová (od února 2023 aktuálně na mateřské dovolené).