Nečekej, až zahřmí!

Univerzitní podnikatelský inkubátor Point One právě nabírá nové členy. Založ projekt, makej a získej neocenitelné zkušenosti již při studiu.

Na České zemědělské univerzitě funguje od roku 2014 podpora studentů, kteří touží začít podnikat a chtějí se vzdělávat v oblasti podnikání. Zdejší podnikatelský inkubátor nabízí profesionální zázemí a poskytuje specializované služby jak pro začínající, tak pro již zběhlé podnikatele z řad studentů a absolventů ČZU. V prostorách inkubátoru, které najdete na koleji F v prvním patře, se konají pravidelné workshopy, přednášky a poradenská činnost zaměřená nejenom na podporu podnikání, ale i na osobní rozvoj. Mimo to sdružuje Point One komunitu lidí, která má o podnikání zájem, a která se chce učit podnikatelským dovednostem, i když zatím svůj vlastní projekt nemá.

„I když inkubátor funguje již více než 3 roky, stále o něm podstatná část studentů i učitelů neví, proto bude od 2. do 25. října 2017 probíhat jak v areálu ČZU, tak na sociálních sítích kampaň „Nečekej, až zahřmí“, která má na existenci inkubátoru a na možnost stát se jeho členem upozornit,“ říká manažerka Point One Gabriela Koláčková a dodává: „Každý rok škola udělí titul několik tisícům studentů. To, co vás odliší, je to, že budete dělat něco navíc. Ukažte proaktivitu. Pokud máte v hlavě nápad na podnikání, nestyďte se za něj a začněte na něm dělat. Nasbírejte zkušenosti a kontakty dřív, než ostatní. Možností, jak dělat něco navíc při studiu, je spoustu. Nejhorší není neuspět, ale vůbec se o to nepokusit. Nebojte se zjistit, co vše vám nabízíme, a stavte se na nezávaznou konzultaci.“

Více o Point One i současné kampani naleznete na webu www.pointone.czu.cz a na facebookových stránkách inkubátoru FB/PointOneCZU.

„Tak přestaň šlapat na místě a rozjeď svůj projekt naplno.“