Point One nabírá nové členy, poprvé nemusí být z ČZU

Univerzitní podnikatelský inkubátor Point One právě nabírá nové členy. Poprvé je otevřen široké veřejnosti, nejen studentům a absolventům České zemědělské univerzity.

Na České zemědělské univerzitě funguje od roku 2014 podpora studentů, kteří touží začít podnikat a chtějí se vzdělávat v oblasti podnikání. Zdejší podnikatelský inkubátor nabízí profesionální zázemí a poskytuje specializované služby jak pro začínající, tak pro již zběhlé podnikatele z řad studentů a absolventů ČZU.

“V letošním roce se poprvé otvírá i široké veřejnosti, takže je jedno, kde zájemce studoval či nestudoval, důležitá je chuť začít podnikat a nezáleží, jestli jste student, pracující, nebo na mateřské dovolené. Jsme otevřeni všem zájemcům z celého Česka, kteří s námi chtějí začít budovat své podnikání,“ říká Gábina Koláčková, manažerka Point One.

Přihlášky do programu jsou otevřené až do 21. října. Pro zájemce, kteří chtějí zažít, jak to v Point One reálně vypadá a dozvědět se více o celém inkubačním procesu je 18. října připraven den otevřených dveří. Od 15:30 do 16:30 hod. navíc proběhne workshop s ochutnávkou, co Point One vlastně dělá a poradí i, jak se správně poprat s přihláškou. Workshop povede manažerka Point One Gábina Koláčková, která na závěr také ráda zodpoví všechny případné dotazy.

V rámci náborové kampaně proběhne 15. října od 20.00 hod. speciální FuckUpNight, na které mohou zájemci nasát podnikatelskou atmosféru se všemi zdary i nezdary podnikatelů jako je Roman Vaněk z Kulinářského institutu či Michal Otipka z Growshopu. Akce je pod patronátem Point One.

Podnikatelský inkubátor České zemědělské univerzity – Point One, pomáhá již 5. rokem všem zájemců z řad studentů a absolventů ČZU, nyní i široké veřejnosti, v jejich podnikatelském snažení a osobním rozvoji. Nabízí profesionální coworkingové zázemí, poskytuje specializované workshopy a mentoring. Inkubátor vede od svého založení Ing. Gabriela Koláčková PhD., která kolem inkubátoru vytváří spolupracující komunitu nadšených studentů a mladých profesionálů.

Rok inkubátoru v kostce

89 akcí, 26 inkubovaných projektů, 30 článků, 2 vyhrané soutěže, stovky zainteresovaných studentů, jeden podaný grant, založený vlastní blog www.studentpodnikatelem.cz a stále aktivní web www.pointone.czu.cz. Takový byl ve zkratce rok 2017 v podnikatelském inkubátoru ČZU – Point One.