Z 36 přihlášek uspělo 11. Mezi nové členy Point One patří skleněné úly, vertikální farmy, výrobky z Jesmonitu a dalších 8 především zemědělských projektů

Od poloviny března nastoupilo do Point One celkem 11 nových projektů, rozjíždí se totiž naplno další kolo tentokrát jarních inkubačních programů plných workshopů, mentoringu, společných setkání a především práce na sobě samých. A začínáme stylově. První přednáška stávajícím i novým členům objasní nejžhavější trendy roku 2022 a provede nás ní výtečná Pavlína Louženská.

Zpátky však k náboru. V rámci skautingových aktivit napříč sociálními sítěmi, emailingem ale i tradiční offline kampaní jsme oslovili desítky tisíc mladých lidí, studentů a podnikavců. Díky tomu k nám na web přišlo 2 777 nových unikátních návštěvníků, obdrželi jsme celkem 36 přihlášek se zájmem o naše rozvojové programy, ze kterých Rada Point One zvolila finální jedenáctku. Přes 60 % přihlášených má také vztah k ČZU, ať už zde studují, pracují, nebo jsou absolventy univerzity. Mrkněte na projekty, které uspěly a staly se novými členy našeho inkubátoru, a držte jim na jejich cestě k fungujícímu podnikání pěsti.